Fastighetsservice i Linköping

Hej hopp bloggen!

Jag sitter här vid mitt skrivbord med hörlurar i öronen och bara önskar att den här dagen ska gå mot sitt slut så att jag kan åka hem för att få någon soltimme på altanen. Det är måndag och då är det fastighetsservice på gården i Linköping, första gången i år som fastighetsservice kommer till vårat boende och gör i ordning tomten. Jag brukar alltid se det som ett vårtecken och det är någonting som lyser upp en i övrigt dyster måndag med väldigt få goda nyheter. Det har visserligen inte varit några dåliga nyheter heller men jag känner att den här helgen gick alldeles för fort och att jag inte riktigt har vilat upp mig för en ny arbetsvecka, vi får väl se om lite solljus kan ge mig det där lilla extra. Det är i dagar som dessa då jag önskar att jag var den som jobbade med fastighetsservice istället för att sitta inlåst vid ett skrivbord i Linköping. Att få gå ute i en trädgård och klippa lite gräs eller sakta börja plantera lite blommor, det låter väldigt harmoniskt i mina öron. Men samtidigt så kan man vända på det och inse hur tur man har att få arbeta inne vid en dator när regnet öser ner, det förekommer ganska ofta i Linköping iallafall. Jag har länge funderat på det här med att arbeta inomhus jämfört med utomhus, min tanke är att det förmodligen är otroligt skönt under sen vår och under sommaren. Men det skulle inte förvåna mig att det kan bli jobbigt om vi har alldeles för varma somrar också, det kan inte vara så härligt att jobba med fastighetsservice när det är runt 30 grader varmt och vindstilla. Jag tror att det i slutändan är betydligt skönare att få arbeta inomhus, även om man ibland drömmer sig ut i solen. Nu får jag sluta skriva och börja arbeta så att det blir någonting gjort här.